Kunt u geen antwoord vinden op uw vraag of wilt u om een andere reden met ons in contact komen, dan kunt u hier een helpdesk ticket aanmaken. Om onze dienstverlening te verbeteren, registreren wij uw vragen onder een ticket ID. Wij zullen uw bericht zo spoedig mogelijk behandelen en indien nodig verdere actie ondernemen.

Account & Order Informatie bekijken en beheren
U kunt uw orders volgen en uw oude orders bekijken door in te loggen op de website. Dit doet u door op “mijn account” te klikken. U logt in met uw e-mail adres en wachtwoord. In het account center kunt u tevens uw verzend- en factuur adres gegevens beheren, een verlanglijst bijhouden, reviews schrijven en beheren, uw abonnementen beheren en uw Gift card tegoeden bekijken.