Kunt u geen antwoord vinden op uw vraag of wilt u om een andere reden met ons in contact komen, dan kunt u hier een helpdesk ticket aanmaken. Om onze dienstverlening te verbeteren, registreren wij uw vragen onder een ticket ID. Wij zullen uw bericht zo spoedig mogelijk behandelen en indien nodig verdere actie ondernemen.

Bestellen & Betalen

U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week bij ons bestellingen plaatsen. U plaatst een bestelling door het door u gewenste product in uw winkelwagen te plaatsen, dit doet u door op de button op de product pagina te klikken. U komt dan in “uw winkelwagen”, waar u een overzicht ziet van uw bestelling.

U kunt nu het aantal bestelde producten aanpassen, kortingscodes opgeven en verder winkelen in de webshop. Als u zeker bent dat uw bestelling juist is, dan kunt u klikken op afrekenen.

U komt nu op een pagina waar u de factuur- en aflevergegevens kunt invullen, de betalingswijze kunt kiezen en eventuele opmerking over bijvoorbeeld een gewenste leverdag kunt toevoegen. U kunt indien gewenst direct een account aanmaken, om toekomstige bestellingen eenvoudiger te maken. Als u al een account heeft kunt u inloggen met uw email adres en wachtwoord.

Bij sommige producten kunt u kiezen voor een verzendwijze, over het algemeen is er hier geen keuze en zult u slechts kunnen zien hoe uw product verstuurd zal worden.

U heeft de volgende mogelijkheden om uw bestelling af te rekenen:

iDeal – Hierbij betaalt u via de vertrouwde omgeving van uw eigen bank. Voor meer informatie klikt u hier.

Credit Card – Hierbij betaalt u met uw creditcard, wij accepteren VISA en MasterCard. Aan deze betalingswijze zijn kosten verbonden. Uw creditcard wordt belast zodra u de bestelling plaatst.

PayPal - Hierbij betaalt u via uw PayPal account, of met creditcard via PayPal. PayPal accepteert o.a. Visa, Mastercard, American Express en DinersClub. Uw creditcard wordt belast zodra u de bestelling plaatst.

Daarnaast zijn de volgende betaalmethoden beschikbaar: CBC Online, Bancontact/Mister Cash, KBC Online, ING HomePay en Giropay.

Rembours – Hierbij betaalt u bij de aflevering van uw bestelling aan de postbode. De meer kosten van een rembourszending bedragen tussen de € 13,50 en € 50,00.

Handmatige Overboeking – Hierbij betaalt u door het aankoop bedrag handmatig naar ons over te boeken. Uw bestelling wordt verzonden zodra wij uw betaling per bank hebben ontvangen.

Betalen bij afhalen – Hierbij rekent u af wanneer u het product komt afhalen.

U kunt nu uw gegevens voor de laatste maal controleren alvorens u uw bestelling plaatst.

Door te klikken op “Plaats Bestelling” maakt u uw bestelling definitief. Bij een betaling met Credit Card of iDeal wordt u nu doorgeleid naar de beveiligde pagina van de bank of creditcard maatschappij om uw betaling af te ronden. In het geval van PayPal komt u op de PayPal pagina om de betaling te verrichten. Zodra uw betaling afgerond is, krijgt u een pagina te zien met uw bestelnummer. Bij de andere betaalwijzen komt u direct terecht bij uw bestelnummer.

Na ontvangst van uw bestelling zullen wij deze controleren en indien deze correct is zult u een e-mail ontvangen met een bevestiging van uw bestelling. Als u heeft gekozen voor een handmatige overboeking ontvangt u tevens uw orderbevestiging en onze bankgegevens.
Indien u vragen heeft of uw order wenst te annuleren kunt u bellen met 0031 (0) 10 26 52 124 of een email sturen naar shop@venturehills.com.